Environ - Medisinsk hudpleie

Environ Skin Care er et anerkjent merke innen hudpleieindustrien, og har vært en foregangsfigur i utviklingen av innovative produkter som gir synlige resultater. Deres fokus på forskning og utvikling har ført til en unik tilnærming til hudpleie som kombinerer vitenskapelige fremskritt med naturlige ingredienser for å gi huden optimal næring og beskyttelse.  

Environ sin filosofi bygger på forståelsen av at en sunn hud starter på et cellulært nivå, og at riktig pleie og behandling kan forbedre hudens helse og utseende. Deres produkter inneholder nøye utvalgte ingredienser som hjelper til å forbedre hudens struktur, redusere synligheten av fine linjer og rynker, og beskytte mot skadelige miljøpåvirkninger. Environ Skin Care er et unikt tilpasset system for hver enkelt hudtype. Serien baserer seg på den essensielle vitaminen A og dens særdeles viktige rolle i huden og hudens celler.

Environ har også en omfattende utdanning- og opplæringsprogram som sikrer at hudpleieprofesjonelle har de nødvendige kunnskapene for å kunne anbefale produkter som passer for hver enkelt persons hudtype og hudtilstand. Med Environ Skin Care kan du være trygg på at du bruker produkter som er utviklet med omsorg og ekspertise, og som gir din hud den beste pleien og beskyttelsen.