Sunekos performa - behandling av linjer og mørke ringer

Sunekos performa - behandling av linjer og mørke ringer

Mange plages av mørke ringer, linjer, poser eller sliten hud under øynene. Vi har en løsning for deg: den innovative og prisvinnende injeksjonsbehandlingen Sunekos.

 

Naturlig injeksjonsbehandling

Vi har sett flere eksempler på at Sunekos kan forbedre hudkvaliteten, lysne mørke ringer rundt øynene, og ha en oppstrammende effekt på løsere hud.

Sunekos er en naturlig injeksjonsbehandling der ren hyaluronsyre, aminosyrer og naturlige ingredienser stimulerer cellene. Behandlingen bidrar til egen produksjon av kollagen og elastin, gjenoppretter volumtap og motvirker dermed huden aldringsprosess. Sunekos er helt uten syntetiske tilsetningsstoffer.

 

Sunekos er en ikke-invasiv medisinsk behandling som består i å injisere en væske i huden gjennom en tynn nål eller stump kanyle. Prosedyren er relativt smertefri, og det kan ved behov påføres bedøvelses krem før behandling.

Behandlingen består av en kur på 2-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av personens hudstruktur og tilstand.

Resultatet kan vare opptil 6-12 måneder. Det ikke mulig å fastslå nøyaktig hvor mange behandlinger som trengs for en bestemt kunde for å oppnå et effektivt resultat. Det anbefales at du følger opp med behandling hver sjette måned.

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. Unntak er ved behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse som kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.

 

Hvem Passer Behandlingen For?

Sunekos passer for alle hudtyper, og egner seg godt for både unge personer som ønsker å bremse den fysiologiske aldringen, og for personer med moden hud som ønsker å reparere og redusere aldringstegn og reaktivere cellulær funksjonalitet. Sunekos er spesielt effektivt i vanskelige behandlingsområder som f.eks generell dårlig hudkvalitet ved øyeparti, mørke ringer og poser under øynene og moderate linjer på overleppe. Sunekos er også indikert for flere områder i ansiktet samt på kroppen.

 

Merkbare forbedringer etter behandling med Sunekos er følgende:

 

  • økt spenst og elastisitet i huden
  • økt volum/fuktighet
  • forbedring av fine linjer og rynker

 

 

Viktig Før Behandling

Det er alltid en risiko for å få blåmerker og hevelser ved injeksjonsbehandlinger, og noen områder er mer utsatt enn andre, for eksempel behandling rundt øynene. Høy alder kan også ha innvirkning for økt risiko for blåmerker. Her er noen anbefalinger til hva du kan gjøre før en injeksjonsbehandling for å redusere muligheten for blåmerker og hevelse.

 

Slutt å ta visse medisiner/kosttilskudd

Med mindre det er medisinsk nødvendig, anbefales det å avslutte å ta NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske midler), samt fiskeolje-kosttilskudd, kollagentilskudd, E-vitaminer, ingefær, hvitløk og ginseng 1-2 uker før behandlingen. Preparatene er blodfortynnende og hemmer koagulering, noe som kan øke risikoen for å utvikle blåmerker og hevelse etter injeksjonsbehandling.

 

Unngå alkohol

Unngå alkohol noen dager før en injeksjonsbehandling. Alkoholen tynner ut blodet og gjør deg mer utsatt for blåmerker og hevelse.

 

Reduser saltinntaket

Reduser saltinntaket 24 timer før avtale, spesielt hvis du tar en hyaluronsyrebehandling. Sunekos er blant annet laget av hyaluronsyre som trekker til seg vann. Dermed kan det føre til at det behandlede området blir ytterligere hovent dagen etter behandlingen.

 

Bivirkninger

Intradermale injeksjoner av biomateriale, som hyaluronsyre, anses for å være et sikkert medisinsk inngrep, men til tross for dette kan man kan ikke fjerne risikoen for at kroppen i enkelte tilfeller, som ved alle medisinske inngrep, kan reagere på en måte som ikke alltid er helt forutsigbar.

 

Hvem Bør Ikke Bruke Sunekos?

De aller fleste kan gjennomføre Sunekos behandling. Men noen grupper skal imidlertid avstå fra behandling. Dette inkluderer:

 

Gravide eller ammende

Personer med kroppsdysmorfisk lidelse

Personer som har en nevrologisk sykdom

Personer med blødersykdom

Personer som er allergiske mot hylaronsyre eller hyaluronidase/hylase.

Personer som har en infeksjon i området som skal behandles eller personer som ikke har en betennelse i kroppen/føler seg ikke i form

Tilbake til bloggen