Nyhet i nettbutikken, Environ den Medisinske hudpleieserien

Nyhet i nettbutikken, Environ den Medisinske hudpleieserien

 En nyhet jeg virkelig er stolt over å fortelle mer om :) 

For 3.5 år siden fikk jeg skikkelig trøbbel med min hud, jeg har aldri slitt med noe som helst med huden min før det, uten en hormonell kvise her og der som alle andre får innimellom selvsagt!

Da fikk jeg et tips av en kollega som anbefalte meg å prøve Environ, jeg tuller ikke, der endret min hudhelse seg. Ja, ikke over natta, men jeg har ikke snudd meg tilbake. Og som jeg pleier å si til mine hudpleie kunder. Det er aldri for sent og begynne! Men det kan ta litt tid og det kan bli litt værre før det blir bedre.

Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sine fagfelt.Dr. Des er også en av verdens fremste forskere innen hud og hudforbedring, han er pionér innen forskning på vitamin A og var den første til å tilsette vitamin A i høye nok doser til faktisk å motvirke de skadelige virkningene av forurensing, stress, solskader og hudkreft.

Dr. Des er også pioneer innen forskning på microneedling og lanserte de første rullene på dette allerede i 1998. han har utgitt flere bøker om disse emnene og vunnet en rekke priser for sitt fremragende arbeide innen disse fagfeltene.

Han er en sterk talsmann for å beskytte huden mot solskader og solbrenthet. Dr. Des Fernandes mener at vi skal beskytte huden vår ved å bruke produkter som inneholder vitamin A og andre antioksidanter, som kan reparere og fornye huden. A-vitamin er blitt hjørnesteinen til Environ filosofien.

Når du kombinerer vitamin A med andre essensielle næringsstoffer som antioksidanter og peptider, vil du se – og føle – vakker hud gjennom vitenskapen. 

A-vitamin;

Og husk at det er ikke hvor høy faktor du bruker som er avgjørende på din beskyttelse, men hvor mye produkt du bruker og hvor ofte du påfører beskyttelsen.

Jeg har solgt Environ i klinikken nå i ca ett år, er sertifisert forhandler og nå har jeg og fått godkjent til å selge de i min nettburikk.

Kontakt meg for å få riktig hjelp til hva din hud trenger av produkter til din hudpleie. Environ har et eget step-up system for å tilvenne din hud med riktig mengde A- vitamin. Ved kjøp av produkter i nettbutikken krever konsultasjon om du ønsker produkter fra step-up systemet. Dette for at din hud skal tilvennes riktig mengde A-vitamin. 

 

Tenker du at solkremen kan droppes hvis du bruker dagkrem eller foundation med samme bekyttelsesfaktor? 

NEI, DAGKREM ER IKKE NOK; 

Selv om dagkremen din er merket med solfaktor, betyr ikke det at du kan la være å bruke solfaktor om du vil beskyttes mot sola. Det er viktig å sjekke at produktet du har på, er beskyttet mot UVA. Mange produkter inneholder solfaktor uten at de beskytter mot dette. Jane Iredale har et perfekt produkt for utflukter, byturer, stranda eller skituren. Din perfekte følgesvenn i veska er derfor Powder-me, et fløyelsmykt mineralpudder med bredspektret SPF 30. Kreftforeningen anbefaler å påføre solfaktor annenhver time når du oppholder deg i sola og med Powder-Me SPF30 Dry sunscreen kan du gjøre dette med noen få sveip over huden. Den er godkjent av The skin-cancer foundation som fullverdig solbeskyttelse, inneholder fysisk solfilter som virker lindrende til alle hudtyper!

*miljøvennlig og vegansk gjenbrukskost med refill

*tørr, fysisk solfaktor til ansikt, kropp og hodebunn

*perfekt til påføring over makeup og vannresistent i opptill 40 minutter

*Passer som solbeskyttelse til både barn, kvinner og menn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake til bloggen