Hvem er Iverna.no?

Hvem er Iverna.no?

Daglig leder heter Iverna Elise Veidahl, er 46 år, gift & har 3 barn. Grunnutdanning som helsefagarbeider, jobbet i hjemmesykepleien i 13 år, og deretter omskolert meg til regnskapskonsulent i 2006. Reisen til Iverna.no startet i 2012. Jeg tok vippekurs og utdannet meg til brynsstylist hos Fred Hamelten. I begynnelsen kombinerte jeg en 100 % stilling som ansatt i tillegg til å drifte min salong på kvelder og helger.  I 2016 gikk jeg over til å jobbe i salongen fulltid. I 2019 var jeg nok engang på skolebenken. Denne gangen videreførte jeg min helsefaglige bakgrunn og startet på fotterapistudie i Oslo for å bli autorisert fotterapeut, og var ferdig utdannet i desember 2020. Ved siden av kurset jeg meg i fjerning av tatovering. I mai 2021 tok jeg eksamen som hudkonsulent. I juni 2021 fullførte jeg kurs i permanent hårfjerning, også kalt epilering/elektrolyse og planen er å tilby dette i salongen fra høsten 2021!

Med alt dette har jeg nå en ryggsekk med masse kunnskap, flotte kunder og masse glede. Jeg angrer ikke et sekund for at jeg valgte å bli selvstendig næringsdrivende, selv etter denne runden vi nå har hatt, og fortsatt er i med Covid-19. Tusen takk for alle som har gjort dette mulig, spesielt min familie som alltid er støttende uansett alle mine nye påfunn og kurs jeg vil gå på. En stor takk til min mann som har gjort dette mulig for meg :) 

Tilbake til bloggen