HappyFlops!!!!

HappyFlops!!!!

Har du, som MANGE i Norge gått til innkjøp av disse populære slippersene HappyFlops? LES VIDERE
Disse slippersene kan i værste fall utløse, opprettholde og forverre fot, legg, kne og ryggsmerter. Den er altfor myk og ja det kan kanskje føles deilig med det første, men den er altfor myk og ustabil på foten og altfor konkav (har en buet eller innoverbøyd form i midten)  både foran og bak og dette er ikke bra for foten i det  hele tatt. 
Du bør i hvert fall ikke ha sko som føttene dine må knipe sammen tærne for å få de med seg når du er ute å går. En så myk såle kan  f eks fremkalle Plantarfacitt som forårsaker smerte og betennelse i hælen eller bunnen av foten. Kjøp de i hvertfall ikke til dine barn, husk føtter stopper ikke å vokse før de er 20 år. Viktig å ha gode sko i vekstfasen dems!
Les innlegget hvor ekspertene advarer mot denne populære skolen. Skremmende hvordan leverandører og ikke minst influensere reklamerer med slike udokumenterte påstander. I følge markedsføringsloven skal slike påstander de har for at slippersene er bra dokumenteres fra annonsøren, så denne markedsføringen ser veldig villedende ut. Eneste svaret som kom fram etter å prøve å få kontakt med leverandør er at de har feedback fra kunder som sier det lindrer smerter.........les selv;
HappyFlops: Ekspertene advarer mot den populære skoen - Startsiden Guider
Trenger du hjelp til skotøy? ta kontakt med en autorisert Fotterapeut 
Tilbake til bloggen