Epilering/ Permanent Hårfjerning

Hårfjerning

PERMANENT HÅRFJERNING MED ELEKTROLYSE- kort fortalt

En spesialutdannet epilasjonsterapeut utfører behandlingen ved å føre en tynn, steril nål ned i hårsekken. En svak strøm tilkobles fra Blend apparatet. Dette gjør at strømmen ødelegger hårroten og kimcellene som er grunnleggende for dannelsen av et nytt hår. Behandlingen gjentas med regelmessige intervaller over tid for endelig resultat. Pris fra 390 kr pr 15 min. 

Hvordan virker permanent hårfjerning med strøm?

En spesialutdannet terapeut fører en steril nål langs håret og ned i hårsekken. En svak strøm er koblet til nålen. Avhengig av teknikken som blir brukt, ødelegges 2/3 av hårsekken, enten ved varme eller kjemisk reaksjon eller begge deler. Det vil svekke hårets mulighet til å vokse opp på nytt og etter noen få behandlinger vil det være borte for godt.

Er Blend/elektrolyse virkelig permanent?

Epilasjon med strømførende nål er fremdeles det eneste permanente formen for hårfjerning. Teknikken er blitt brukt i over 125 år. Det permanente resultatet er godt anerkjent av leger og spesialister verden rundt, og kan understøttes i medisinske rapporter og artikler.

Det finnes ikke andre typer hårfjerning som gir permanent resultat, og det er ikke gitt noen vitenskapelig bevis for at annen type hårfjerning er permanent. Annen type hårfjerning kan gi en midlertidig reduksjon, men ikke et permanent resultat.

Er Blend trygt?

Det er ikke registrert noen bivirkninger etter behandling, heller ikke på gravide. Det er ingen fare for smitte eller sykdommer. Vi følger helsemyndighetenes strenge regler for sterilisering og desinfisering og bruken av engangsutstyr.

Etter behandling kan det forekomme midlertidig rødhet, opphovning og av og til små skorper. Terapeuten din vil informere deg om dette og gi råd for hva du må forholde deg til. Gi tilbakemelding om hudens reaksjon etter behandling. Dette er viktig for justering av strøm ved neste behandling.

Er Blend smertefullt?

Vi reagerer forskjellig på smerte, men noen synes det er smertefullt og ønsker bedøvelse. Det er viktig at man ikke er stresset, trøtt eller sliten. Da kan man føle mer ubehag enn ellers.

Kan elektrolyse utføres på hele kroppen?

Hår fjernes nesten alle steder på kroppen, De vanligste områdene er øyebryn, neserygg, kinn, øvre og nedre lepper, hake, hals, nakke, skuldre, rygg, bryst, mage, armer, fingre, armhulen, bikinilinjen, legger, lår, føtter, tær, ører, nese og skjegglinjen. Fjerner alle type hår fra tykke mørke til tynne lyse dun hår.

Er det noe jeg må huske på etter behandling?

Unngå ansiktsmasker, aktive kremer og antibakterielle preparater i behandlingsperioden. Huden rengjøres på vanlig måte, men makeup kan benyttes først dagen etter behandling. Det er viktig at du ikke soler deg før 2-3 dager etter behandling.

Hvor ofte bør man ta behandling?

Hver klient behandles individuelt og det er derfor vanskelig å si eksakt hvor mange behandlinger du trenger. Du vil gradvis merke forbedring. Hver hårsekk må behandles noen ganger, avhengig av om håret har vært vokset eller nappet, påvirkning av hormonell overproduksjon eller lignende.

Behandlingen varierer fra 15 minutter til 60 minutter. Samme partiet skal ikke behandles mer enn hver syvende dag, på grunn av fare for overbehandling av huden. Terapeuten vil veilede deg og sette opp en personlig tilpasset behandlingsplan.

I enkelte tilfeller kan utgifter til elektrolysebehandling gis refusjon for hos trygdeetaten.

Ta kontakt for ytterligere spørsmål eller konsultasjon.

Tilbake til bloggen